Notice: Undefined index: option in /var/www/vhosts/onshuisnederasselt.nl/httpdocs/components/com_content/views/article/view.html.php on line 245

Notice: Undefined index: option in /var/www/vhosts/onshuisnederasselt.nl/httpdocs/components/com_content/views/article/view.html.php on line 253

Notice: Undefined index: option in /var/www/vhosts/onshuisnederasselt.nl/httpdocs/components/com_content/views/article/view.html.php on line 253

Run

Op zondag 29 september organiseren we voor de 1e keer een  Uiterwaarden run door de prachtige uiterwaarden van de Maas bij Nederasselt.

U loopt o.a. over de Maasdijk, door de natuur in de uiterwaarden, langs de Sluis en onder de  John S. Thompsonbrug door.

 

Er zijn diverse afstanden te weten 1, 6 en 12 kilometer. De aanvangstijden hiervan zijn respectievelijk 10:00, 11:00 en 12:30 uur.

Vrouw, man, volwassen, kind, dik, dun, geoefend, beginner iedereen die mag meelopen!

Bij de afstanden van 6 en 12 kilometer is onderweg een drank post ingericht.

 

De start en finish is voor het Dorpshuis van Nederasselt, Kerklaantje 17, 6612 BB in Nederasselt.

In het Dorpshuis zijn toiletten, is gelegenheid tot omkleden, kunt u uw spullen achterlaten en kunt u eventueel een hapje of drankje kopen.

Het dorpshuis is op 29 september vanaf 9:00 uur geopend.

 

Zin in een leuke, gezellige, gezonde en sportieve bezigheid in de natuur ? Geef je dan nu op.

Je kan tot 15 augustus voorinschrijven wat € 1,50 korting oplevert!

Na 15 augustus kun je alleen op de dag zelf inschrijven en contant betalen.

 

U kunt u opgeven door het inschrijfformulier in te vullen en te mailen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Op het inschrijfformulier en het programma kunt u meer informatie vinden m.b.t. deelname kosten en de afhandeling hiervan.

 

Aanmeldformulier

Programma

Impressie

Route